УДЪЛЖЕН Е СРОКА ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИ ДО 16:00ч. НА 11.04.2023г.
ПОКАНА
за избор на подизпълнител за участие в публично състезание с Възложител Община Угърчин  и предмет:
„Строителство, основен ремонт, реконструкция, рехабилитация и текущ ремонт на водопроводни мрежи и съоръжения на територията на община Угърчин“

 

 УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 „Автомагистрали“ ЕАД отправя настоящата покана към всички заинтересовани лица, които искат да участват като официални подизпълнители на дружеството в обявената от Община Угърчин процедура по ЗОП с предмет: „Строителство, основен ремонт, реконструкция, рехабилитация и текущ ремонт на водопроводни мрежи и съоръжения на територията на община Угърчин“.

Целта на поканата е да се определи/ят подизпълнител/и на „Автомагистрали“ ЕАД в горецитираната обществена поръчка, а предмет на обществената поръчка е да се определи изпълнител на строително – монтажните работи, във връзка с ново строителство, реконструкция, рехабилитация и текущ ремонт на обекта, с оглед извършване на качествено строителство, в съответствие с нормативните изисквания и при спазване на договорените срокове.

Потенциалните подизпълнители е необходимо да покриват критериите за подбор на Възложителя, съобразно вида и дела на тяхното участие в обществената поръчка, изразено в процентно отношение. Изискванията на Възложителя – Община Угърчин са обявени на следния линк: https://app.eop.bg/today/279501

Участниците подават заявление в свободен текст, с кратко представяне на фирмата, човешките ресурси, техниката с която разполагат, опит в изпълнението на дейностите сходни с предмета на процедурата, за която евентуалния подизпълнител желае да кандидатства, както и вида и дела на участие, което предлага, изразено в процентно отношение.

Към заявлението се прилага попълнено ценово предложение, количествено-стойностна сметка и предложение за изпълнение на поръчката съгласно изискванията и документацията за участие на Възложителя - Община Угърчин.

Всички документи се представят, както на хартиен носител (подписани и подпечатани), така и на електронен носител (word), a количествено-стойностните сметки с попълнените единични цени на предвидените СМР и линейният график за изпълнение, отразяващ последователността и продължителността на всички работи и дейности от КСС в xls/xlsx и/или друг подходящ формат.

СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

Заявлението и ценовите предложения се представят в запечатан непрозрачен плик в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД (Възложител) на адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 – всеки работен ден между 8.30 ч. – 12.00 ч. и 12.30 ч. – 16.00 ч.

УДЪЛЖЕН Е СРОКА ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИ ДО 16:00ч. НА 11.04.2023г.

Краен срок за подаване на офертите: 16.00 ч. на 05.04.2023 г.

ИНЖ. ИВАН СТАНЧЕВ
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР
НА „АВТОМАГИСТРАЛИ“ ЕАД
Покана_община_Угърчин.pdf
27.03.2023 16:55
Свали