ПОКАНА

за предоставяне на оферти

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

С настоящата покана, „Автомагистрали“ ЕАД, Ви кани да вземете участие в процедура с предмет:  Избор на строителен надзор в проектирането, строителството и изготвяне на технически паспорт за обект „ Изграждане на сграда в ОП „Ябланица“, намиращ се в гр. Ябланица, община Ябланица, кв. 53, а именно: 

1. Проверка на проектната и съпътстващата проекта документация и изготвяне на комплексен доклад за оценка на инвестиционен проект за съответствие със съществуващите изисквания на строежите.

1.1 Упражняване на строителен надзор по време на строителството, съгласно чл. 166, ал. 1, т. 1 от ЗУТ ( по издаване на Удостоверение за въвеждане в експлоатация).

1.2 Изпълнителят носи отговорност за дейностите и задълженията му като участник в строителния процес, регламентирани в чл. 168 от ЗУТ , както и за тези произтичащи от чл. 178 от ЗУТ. Обхвата на строителния надзор  включва изискванията по  Наредба №3 от 2003 г., за съставяне на актове и протоколи по време на строителството.

1.3 Изготвяне и подписване на всички актове, образци и протоколи по време на строителството, съгласно  ЗУТ и Наредба № 3 от 2003г.;

1.4 Откриване на строителната площадка и определяне на строителната линия и ниво за строеажа;

1.5 Осъществява контрол и отчитане на Плана за управление на строителните отпадъци от името на Възложителя;

1.6  Предоставя на Възложителя ежемесечни отчети за извършвания строителен надзор по време на строително – монтажните работи.

1.7  Изготвяне на окончателен доклад съгласно чл. 168, ал. 6 от ЗУТ и §3 от Наредба № 2 за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минималните гарнционни срокове за изпълнени СМР, съоръжения и строителни обекти;, за издаване на Удостоверение за въвеждане в експлоатация на строежа;

Окончателният Доклад се предоставя в 3 (три) оригинални екземпляра на хартиен и ел. носител;

1.8 Внасяне на окончателен доклад, в Общинска администрация, с приложени съгласувателни писма, разрешения.

1.9 Изготвяне на Технически паспорт на строежите, съгласно Наредба №5 от 28.12.2006 г.

Забележка: Предложението,  не включва -  Доклад Оценка за съответствието по част Енергийна ефективност, който ще бъде  изготвен  от лицензирано дружество за енергийна ефективност.

Всички такси към държавата, общината, СРЗИ, СУ ПБЗН, Софийска вода, НИНКН, РИОСВ, Агенция по геодезия, кадастър и картография, експлоатационните предприятия, ДНСК, лицензирани геодезични фирми, лицензирани фирми за енергийна ефективност и други инстанции и фирми, съпътстващи издаването на Разрешение за строеж и издаването на Разрешение (Удостоверението) за ползване, ще са за сметка на възложителя. 

2. Краен срок за подаване на оферти 22.04.2021година.

3. Кандидатите взели участие в процедурата ще бъдат оценявани по икономически най-изгодно предложение.

Проектни документи за различните части и количествени сметки на обекта могат да се получат от деловодството на дружеството.

Офертите за описаните обект  следва да бъдат представени в запечатен, непрозрачен плик, надписан с наименование, адрес за кореспонденция, телефон и лице за контакт на участника.

Офертите се предоставят всеки работен ден от 9.00 ч. до 16.30 ч. в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД на адрес: гр. София, бул. „Цар Борис III“ № 215, ет. 4 лично или чрез куриер.

Краен срок за подаване на офертите – до 16.30 часа на 22.04.2021 г.