Конкурсна документация

                               Удължен е срокът за подаване на оферти 

                                                                           ПОКАНА

 

За избор на подизпълнител за участие в обществена поръчка по ЗОП с Възложител „Агенция Пътна инфраструктура“ и предмет:

Поддържане на АМ „Хемус“, АМ „Тракия“, АМ „Марица“ и АМ“ Струма“, стопанисвани от АПИ, съгласно чл. 19, ал. 1, т. 1 от Закона за пътищата, по обособени позиции“

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

Във връзка с участието на Автомагистрали ЕАД в открита процедура по Закона за обществените поръчки с горецитирания предмет, „АВТОМАГИСТРАЛИ” ЕАД Ви кани да представите Вашата оферта за изпълнение на дейностите подробно описани в Сметки с единични цени за всеки вид дейност  - Приложение - Сметка №5-3; Приложение – Сметка № 5-4 и Приложение - Сметка № 5-1-8 към настоящата покана, за включване като официален подизпълнител по провежданата от АПИ процедура.

 

  1. ПРЕДМЕТ:

 

Предмет на настоящата поръчка е извършването на дейности по поддържане (текущо, зимно и ремонтно – възстановителни работи при аварийни ситуации) на АМ „Хемус“, АМ „Тракия“, АМ „Марица“ и АМ“ Струма“, , стопанисвани от АПИ, съгласно чл. 19, ал. 1, т. 1 от Закона за пътищата, по  обособени позиции, както следва:

• ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 1 – АМ “Хемус“ на територията на ОПУ София и ОПУ Ловеч с дължина на пътната мрежа 104,225 км;

Подобект: 1.1: СМЕТКА № 3 - ПОДДЪРЖАНЕ И РЕМОНТ НА ПЪТНИ НАСТИЛКИ

Подобект: 1.2 : СМЕТКА № 4 - ПОДДЪРЖАНЕ И РЕМОНТ НА ПЪТНИ СЪОРЪЖЕНИЯ И ТЕХНИТЕ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ

 

• ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 2 – АМ “Тракия“ на територията на ОПУ София, ОПУ Пазарджик, ОПУ Пловдив, ОПУ Стара Загора, ОПУ Сливен, ОПУ Ямбол и ОПУ Бургас с дължина на пътната мрежа 406,712 км;

Подобект: 2.1: СМЕТКА № 3 - ПОДДЪРЖАНЕ И РЕМОНТ НА ПЪТНИ НАСТИЛКИ

Подобект: 2.2: СМЕТКА № 4 - ПОДДЪРЖАНЕ И РЕМОНТ НА ПЪТНИ СЪОРЪЖЕНИЯ И ТЕХНИТЕ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ

 - Подобект 3.3: Сметка 1-8 - ТЕКУЩО, ЗИМНО И РЕМОНТНО – ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИ РАБОТИ ПРИ АВАРИЙНИ СИТУАЦИИ

 

ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 3 – АМ “Марица“ на територията на ОПУ Стара Загора и ОПУ Хасково;

Подобект: 2.1: СМЕТКА № 3 - ПОДДЪРЖАНЕ И РЕМОНТ НА ПЪТНИ НАСТИЛКИ

Подобект: 2.2: СМЕТКА № 4 - ПОДДЪРЖАНЕ И РЕМОНТ НА ПЪТНИ СЪОРЪЖЕНИЯ И ТЕХНИТЕ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ

 - Подобект 3.3: Сметка 1-8 - ТЕКУЩО, ЗИМНО И РЕМОНТНО – ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИ РАБОТИ ПРИ АВАРИЙНИ СИТУАЦИИ

 

ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 4 – АМ “Струма“ от км 56+170 до км 166+500 на територията на ОПУ Кюстендил и ОПУ Благоевград;

Подобект: 2.1: СМЕТКА № 3 - ПОДДЪРЖАНЕ И РЕМОНТ НА ПЪТНИ НАСТИЛКИ

Подобект: 2.2: СМЕТКА № 4 - ПОДДЪРЖАНЕ И РЕМОНТ НА ПЪТНИ СЪОРЪЖЕНИЯ И ТЕХНИТЕ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ

 - Подобект 3.3: Сметка 1-8 - ТЕКУЩО, ЗИМНО И РЕМОНТНО – ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИ РАБОТИ ПРИ АВАРИЙНИ СИТУАЦИИ

 

   В предмета на поръчката не се включват дейности, за които се изисква съставяне и подписване на актове и протоколи, създадени по реда и условията на Наредба № 3/ 31.07.2003г.

 

Всеки участник може да представи оферта по една или повече обособени позиции и/или подобекти.

 

Кратко описание:

Изпълнението на поръчката включва:

1.1. Дейности, които са свързани с извършването на поддържане (текущо, зимно и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации):

- отстраняване на отделни деформации – вълни, коловози и други неравности;

- ремонт и запълване на фуги на пътни съоръжения;

- боядисване на стоманени конструкции на мостове и други;

- Полагане на нов износващ пласт (пренастилане) на трошенокаменни, асфалтови и бетонови настилки, като полагането на нов износващ пласт на покритието (пренастилане) на асфалтовите настилки имплицитно включва дейности по разваляне на съществуваща асфалтова настилка, фрезоване, ново покритие от асфалтови пластове (без ограничение на дебелината на долен пласт (биндер) и износващ пласт), в обхвата на съществуващото пътно платно включително локални ремонти, с което се постига възстановяване на експлоатационните характеристики на пътя (носимоспособност, равност, сцепление).

- Възстановяване на: пътните принадлежности (банкети, еластични огради, буфери, портални рамки, откоси), отводняването на пътя (отводнителни окопи, водостоци, регули, италиански улеи, дренажи, бордюри, ревизионни шахти), хоризонталната маркировка и вертикалната сигнализация в сервитута на пътя.

- Текущ ремонт на пътни възли - възстановяване на асфалтовата настилка (износващия пласт) в обхвата на съществуващото пътно платно включително локални ремонти, с което се постига възстановяване на експлоатационните характеристики на пътя (носимоспособност, равност, сцепление). Възстановяване на: пътните принадлежности (банкети, еластични огради, буфери, портални рамки, откоси), отводняването на пътя (отводнителни окопи, водостоци, регули, италиански улеи, дренажи, бордюри, ревизионни шахти), хоризонталната маркировка и вертикалната сигнализация, ел. инсталации и осветление в сервитута на пътя.

- Текущ ремонт на големи съоръжения - възстановяване на: бетоновото покритие (повърхност) на елементите на съоръжението (колони, стълбове, греди, ригели. тротоарни конзоли), хидроизолацията, отводняването, асфалтовото покритие, еластични огради, дилатационни фуги, лагери без да се променят (подменят) конструкцията и/или конструктивни елементи и/или натоварвания.

- Текущ ремонт на тунели - възстановяване и/или подобряване на: тротоарни конзоли, асфалтова настилка, отводняване, ел. инсталации и осветление и системите за безопасност.

 

1.2. Зимно поддържане - видът и обемът на работите по зимното поддържане се определят в зависимост от приетото за даден път ниво на зимно поддържане. Включва следните основни видове дейности:

- подготвителни работи: изготвяне на оперативни планове за зимно поддържане, технически прегледи на заявените за използване машини и съоръжения, подготовка на пътищата за експлоатация при зимни условия, осигуряване на необходимите материали и други;

- снегозащита на пътищата: изграждане, поддържане и поставяне на снегозащитни устройства – постоянни (крайпътни зелени пояси, земни диги и други), временни (огради от преносими инвентарни щитове), както и окосяване на тревни площи, изсичане на храсти, отстраняване на материали и други предмети в обхвата на пътя, които могат да способстват за образуването на снегонавявания;

- снегочистене (патрулно и периодично) на пътищата до постигане на съответните степен и ниво на зимно поддържане, разчистване на преспи и снегонавявания и отстраняване на уплътнени снежно-ледени пластове;

- обезопасяване на пътищата против хлъзгане: разпръскване на сол, луга и химически вещества.

1.3. Ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации - извършват се аварийно-възстановителни работи, целящи незабавно възстановяване на минимално ниво на обслужване след възникване на аварийни ситуации (свлачищни явления, срутвания, изравяния, разрушения на мостови съоръжения, лавини и други).

 

  1. СРОК НА ИЗПЪЛНЕНИЕ И ГАРАНЦИОННИ СРОКОВЕ:

       

  1.  СРОК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Срокът за изпълнение на договора за всяка обособена позиция и всеки подучастък започва да тече от датата, посочена във възлагателното писмо, издадено от Възложителя и изпратено до Изпълнителя и приключва на датата на изтичане на последния гаранционен срок на изпълнени дейности по договора, който срок включва:

  1. Срок за изпълнение на дейностите/работите по договора, който е 36 (тридесет и шест) месеца и който започва да тече от датата, посочена във възлагателното писмо, издадено от Възложителя и изпратено до Изпълнителя.

 

2.2. ГАРАНЦИОННИ СРОКОВЕ НА ИЗПЪЛНЕНИ ДЕЙНОСТИ ПО ДОГОВОРА, КОИТО ГАРАНЦИОННИ СРОКОВЕ СА, КАКТО СЛЕДВА:

   2.2.1. За ръчно изкърпване на единични дупки и деформации в настилката с плътна асфалтобетонова смес – 6 (шест) месеца;

2.2.2. За машинно изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътна асфалтобетонова смес – 2 (две) години;

2.4.3. За машинно полагане на плътна асфалтобетонова смес – 3 (три) години;

   Гаранционният срок започва да тече от датата на приемане на извършените дейности от съответното ОПУ, отразена в Гаранционния протокол. Гаранционният протокол се прилага към съответния Сертификат за действително изпълнени и приети видове работи. В него се посочва стойността на видовете работи, за които е съставен.

 

  1. ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

 

При изпълнение на поръчката, следва да се спазват приложимите за предмета й изисквания на:

а) Технически правила и изисквания за поддържане на пътища на Национална агенция „Пътна инфраструктура” от 2009 г.;

б) Техническа спецификация на Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ) от 2014 г.;

в) Наредба № РД-02-20-19 от 12 ноември 2012 г. за поддържане и текущ ремонт на пътищата;

г) Закон за пътищата;

д)  Наредба № 2 от 17 януари 2001 г. за сигнализация на пътищата с пътна маркировка;

е) Наредба № 18 от 23 юли 2001 г. за сигнализация на пътищата с пътни знаци;

ж) Наредба № 3 от 16 август 2010 г. за временната организация и безопасността на движението при извършване на строителни и монтажни работи по пътищата и улиците;

з) Нормативни актове, касаещи сигнализация на пътищата с пътни знаци, поддържане и текущ ремонт на пътищата, управление на строителните отпадъци и за влагане на рециклирани строителни материали, здравословни и безопасни условия на труд;

и) Всички други нормативни документи, приложими за изпълнение на съответните дейности, предмет на поръчката.

По отношение на посочените в документите от настоящия раздел конкретни стандарти, спецификации, технически одобрения или други технически референции, Възложителят ще приеме за отговарящи на изискванията и техните еквиваленти.

*ВАЖНО! Посочените „Технически спецификации“, действащото законодателство и стандарти в областта на изпълнение на дейностите предмет на поръчката следва да се разбират като предварително обявени условия на поръчката по смисъла на чл. 107, т. 2, буква „а“ от ЗОП!

IV. КРИТЕРИИ ЗА ПОДБОР

 

4. Технически и професионални способности:

4.1. Изисква се участникът в през последните 5 (пет) години, считано от датата на подаване на офертата, да е изпълнил дейности с предмет и обем, идентични или сходни с този на поръчката. За дейности с предмет и обем, сходни с този на поръчката се приема изпълнение нa текущо и поддържане на автомагистрала и/или на път/пътища от Републиканската пътна мрежа (РПМ), и/или на път/пътища от Общинската пътна мрежа (ОПМ), и/или на улица/и в страната, и/или на път/пътища с еквивалентни характеристики извън страната, както следва:

- пътни съоръжения (виадукти и/или мостове и/или тунели и др.) с обща дължина мин 1000 м. и/ или 35000  м2 пътни настилки. (За Сметка №3 и Сметка № 4).

- изпълнение на 25 км текущо и зимно поддържане на автомагистрала/и и/или на път/пътища от Републиканската пътна мрежа (РПМ), и/или на път/пътища от Общинската пътна мрежа (ОПМ), и/или на улица/и в страната. (За Сметка № 1-8).

 

Изискването се отнася за всички обособени позиции.

 

УТОЧНЕНИЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ИЗИСКВАНЕТО: участникът представя списък – Образец № 2 на дейностите, идентични или сходни с предмета на поръчката, придружени с удостоверения за добро изпълнение, които съдържат стойността, датата, на която е приключило изпълнението, мястото, вида и обема, както и дали е изпълнено в съответствие с нормативните изисквания.

 

*Забележка 1: Минималното изискване може да бъде доказано с изпълнението на едно или няколко възлагания!

*Забележка 2:  При участие за повече от една обособена позиция, участникът следва да отговаря на изискването по т.4.1. без да се сумират поставените изисквания дължина за всяка една от обособените позиции, за които се представя оферта. 

Когато участник подава оферта за повече от една обособена позиция и подобект, за всяка от позициите се представя отделен списък на дейностите, идентични или сходни с предмета на поръчката.

 

4.2. Изисква се участникът в процедурата да разполага с инструменти, съоръжения и техническо оборудване, необходими за изпълнение на поръчката, но не по-малко от:

 

ЗА ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 1 – АМ “Хемус“ на територията на ОПУ София и ОПУ Ловеч с дължина на пътната мрежа 104,225 км;

   СМЕТКА №3

- Пътна фреза – 1 бр.

- Автогудронатор – 1 бр.

- Асфалтополагаща машина – 1 бр.

- Бандажен валяк – 1 бр.

- Пневматичен валяк – 2 бр.

- Автогрейдер – 2 бр.

- Челен товарач - 4 бр.

- Автовлекач – 1 бр.

 

Посочените изисквания за технически възможности се отнасят за подобект – Сметка - № 3, участникът представя декларация Образец №3 за инструментите, съоръженията и техническото оборудване, които ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката.

 

За ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 2 – АМ “Тракия“ на територията на ОПУ София, ОПУ Пазарджик, ОПУ Пловдив, ОПУ Стара Загора, ОПУ Сливен, ОПУ Ямбол и ОПУ Бургас с дължина на пътната мрежа 406,712 км

 

СМЕТКА № 3

- Пътна фреза – 3 бр.

- Автогудронатор – 4 бр.

- Асфалтополагаща машина – 4 бр.

- Бандажен валяк – 6 бр.

- Пневматичен валяк – 6 бр.

- Багер- 3 бр.

- Автогрейдер – 7 бр.

 

СМЕТКА № 4

- Автокран – 2 бр.

 

СМЕТКА № 1-8

- Пътна фреза – 3 бр.

- Автогудронатор – 4 бр.

- Асфалтополагаща машина – 4 бр.

- Бандажен валяк – 6 бр.

- Пневматичен валяк – 6 бр.

- Багер- 3 бр.

- Автогрейдер – 7 бр.

- Автокран – 2 бр.

- Челен товарач - 15 бр.

- Автовлекач за аварирали тежкотоварни автомобили – 4 бр.

- Роторен снегорин – 2 бр.

- Комбинирани машини за зимно поддържане (машината да е оборудвана с гребло, устройство за точно дозиране и разпръскване на инертни материали и химически вещества в твърда фаза и устройство за разпръскване на химически вещества в течна фаза) – 19бр.

- Пясъкоразпръсквач с гребло-15бр.

- Снегорин - над 100 к.с. -16 бр.

 

Посочените изисквания за технически възможности се отнасят за всеки подобект отделно, т.е. в случай, че участник подаде оферта за участие за един или повече подобекти се представят отделни декларации - Образец №3 за инструментите, съоръженията и техническото оборудване, които ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката.

 

ЗА ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 3 – АМ “Марица“ на територията на ОПУ Стара Загора и ОПУ Хасково;

 

СМЕТКА №3

- Пътна фреза – 4 бр.

- Автогудронатор – 4 бр.

- Асфалтополагаща машина – 4 бр.

- Бандажен валяк – 8 бр.

- Пневматичен валяк – 4 бр.

- Автогрейдер – 4 бр.

- Багер- 8 бр.

- Моторна  пръскачка за битмна емулсия – 3 бр.

 

СМЕТКА № 4

- Автокран – 2 бр.

- Ел. агрегат – 4 бр.

 

СМЕТКА №1-8

- Пътна фреза – 4 бр.

- Автогудронатор – 4 бр.

- Асфалтополагаща машина – 4 бр.

- Бандажен валяк – 8 бр.

- Пневматичен валяк – 4 бр.

- Автогрейдер – 4 бр.

- Багер- 8 бр.

- Моторна  пръскачка за битмна емулсия – 3 бр.

- Автокран – 2 бр.

- Ел. агрегат – 4 бр.

- Моторна дърворезачка – 4 бр.

- Моторен храсторез – 9 бр.

- Челен товарач - 9 бр.

- Автовлекач за аварирали тежкотоварни автомобили – 3 бр.

- Роторен снегорин – над 500 т/час – 2 бр.

- Комбинирани машини за зимно поддържане (машината да е оборудвана с гребло, устройство за точно дозиране и разпръскване на инертни материали и химически вещества в твърда фаза и устройство за разпръскване на химически вещества в течна фаза) – 9 бр.

- Пясъкоразпръсквач с гребло – 20 бр.

- Снегорин - над 100 к.с. - 21 бр.

Участникът представя декларация – Образец №3  за инструментите, съоръженията и техническото оборудване, които ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката.

 

Посочените изисквания за технически възможности се отнасят за всеки подобект отделно, т.е. в случай, че участник подаде оферта за участие за един или повече подобекти се представят отделни декларации - Образец №3 за инструментите, съоръженията и техническото оборудване, които ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката.

 

ЗА ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ № 4 – АМ “Струма“ от км 56+170 до км 166+500 на територията на ОПУ Кюстендил и ОПУ Благоевград;

СМЕТКА № 3

- Пътна фреза – 2 бр.

- Автогудронатор – 2 бр.

- Асфалтополагаща машина – 2 бр.

- Бандажен валяк – 2 бр.

- Пневматичен валяк – 2 бр.

- Багер - 1 бр.

- Автогрейдер – 1 бр.

- Моторна  пръскачка за битмна емулсия – 3 бр.

 

СМЕТКА № 4

- Автокран – 2 бр.

- Ел. агрегат – 2 бр.

 

СМЕТКА № 1-8

- Пътна фреза – 2 бр.

- Автогудронатор – 2 бр.

- Асфалтополагаща машина – 2 бр.

- Бандажен валяк – 2 бр.

- Пневматичен валяк – 2 бр.

- Багер - 1 бр.

- Автогрейдер – 1 бр.

- Моторна  пръскачка за битмна емулсия – 3 бр.

- Автокран – 2 бр.

- Ел. агрегат – 2 бр.

- Моторна дърворезачка – 3 бр.

- Моторен храсторез – 10 бр.

- Челен товарач - 5 бр.

- Автовлекач за аварирали тежкотоварни автомобили – 2 бр.

- Роторен снегорин – над 500 т/час – 0 бр.

- Комбинирани машини за зимно поддържане (машината да е оборудвана с гребло, устройство за точно дозиране и разпръскване на инертни материали и химически вещества в твърда фаза и устройство за разпръскване на химически вещества в течна фаза) – 17 бр.

- Пясъкоразпръсквач с гребло – 3 бр.

- Снегорин - над 100 к.с. - 2 бр.

 

Посочените изисквания за технически възможности се отнасят за всеки подобект отделно, т.е. в случай, че участник подаде оферта за участие за един или повече подобекти се представят отделни декларации - Образец №3 за инструментите, съоръженията и техническото оборудване, които ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката.

 

Участникът представя декларация – Образец №3  за инструментите, съоръженията и техническото оборудване, които ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката.

 

*Забележка 1: Предложените за изпълнение на поръчката инструменти, съоръжения и техническо оборудване може да участват само в една обособена позиция!

В случай, че участник участва за повече от една обособена позиция , трябва да представи различни инструменти, съоръжения и техническо оборудване за всяка една обособена позиция.

 

4.3. Изисква се участникът в процедурата, да разполага с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката, включващ най-малко:

 

Б) Отговорник на специализирано звено, както следва:

•     За Обособена позиция № 3 – 10 (десет) броя;

•     За Обособена позиция № 4 – 10 (десет) броя;

 

Професионална област (квалификация): специалност „Пътно строителство“ или „Транспортно строителство“, или „Строителство на сгради и съоръжения“, или „Промишлено и гражданско строителство“ или с професионална квалификация строителен техник или еквивалентна специалност или квалификация за чуждестранните лица;

Специфичен опит: при изпълнение на поддържане (текущо, и/или зимно поддържане, и/или ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации) на автомагистрала/и и/или на път/пътища от РПМ,  и/или на път/ища от ОПМ, и/или на улица/и в страната, и/или на път/пътища с еквивалентни характеристики извън страната.

 

Участникът представя декларация – Образец №3  - списък на персонала

 

*Забележка 1: Едно физическо лице може да изпълнява функциите само на един експерт в офертата на един участник!

*Забележка 2: Предложените за изпълнение на поръчката експерти от персонала и/или ръководния състав за една обособена позиция не могат да бъдат включени за другите обособени позиции.

 

V.        СЪДЪРЖАНИЕ НА ОФЕРТА

 

5.1.    Образец № 1 – Административни данни;

5.2.    Образец № 2 – списък с изпълнение услуги;

5.3     Образец №3 - декларация за инструментите, съоръженията и техническото оборудване;

5.4. Образец № 3.1 – списък на персонала, който ще бъде ангажиран при изпълнение на поръчката.

Когато участник подава оферта за повече от една обособена позиция и подобект, за всяка от позициите се представя отделна декларация за инструментите, съоръженията и техническото оборудване.

5.4.    Техническо предложение за изпълнение на  поръчка:

Указания за изготвяне на Техническото предложение:

Техническото предложение за изпълнение се изготвя по Образец № 4  и към него се прилага:

* Предложение за изпълнение на примерно задание Приложение №4-3 и / или № 4-4, и / или №4-1-8, което се разработва в съответствие с изискванията на Възложителя и методиката за оценка.

Участници, чиито Технически предложения за изпълнение на поръчката не отговарят на изискванията на Възложителя, ще бъдат отстранени от участие в процедурата.

Когато участник подава оферта за повече от една обособена позиция и подобект, за всяка от позициите се представя отделно техническо предложение.

 

5.5.    Ценовото предложение:

1) Ценово предложение

2) Сметки с попълнени единични цени на предвидените СМР, подписани и подпечатани – оригинал, на хартиен носител и на електронен носител в xls/xlsx формат.

Указания за изготвяне на Ценовото предложение:

Ценовото предложение, се изготвя по Образец № 5 и съдържа предложението на участника относно Ценовите параметри за изпълнение, съгласно указанията на Възложителя.

Извън Ценовото предложение не трябва да е посочена никаква информация относно предлаганите от участник в процедурата единични цени и/или части от тях.

Участници, които, по какъвто и да е начин, са включили някъде в офертата си извън Ценовото предложение елементи, свързани с предлаганите единични цени (и/или части от тях), ще бъдат отстранени от участие в процедурата.

 

Ценовото предложение се поставя в отделен запечатан непрозрачен плик с надпис „Предлагани ценови параметри“, обособената позиция и подобекта за която се отнася и наименованието на участника, съдържащ: Попълнено и подписано за съответната обособена позиция и подобект ценово предложение и приложенията към него.

Когато участник подава оферта за повече от една обособена позиция и/или подобект, за всяка от позициите се представят отделни запечатани непрозрачни пликове с надпис „Предлагани ценови параметри“, с посочване на позицията и подобекта за която се отнасят и наименованието на участника.

 

Ценовите предложения на участниците за съответната обособена позиция по отношение на предлаганите от тях единични цени не могат да надвишават пределните такива, определени от Възложителя за настоящата поръчка, като противното е основание за отстраняване на съответния участник от процедурата за съответната обособена позиция!

 

5.6. Декларация за конфиденциалност

 

          5.7. Запечатване

            5.7.1. Документите се представят в запечатан непрозрачен плик, върху който се посочва:

Оферта за участие в поръчка с предмет:

«..................................» /посочва се наименованието на поръчката/

 

Участник:(посочва се името на участника)

Адрес и телефон/факс и ел. поща: …………..

 

До

„АВТОМАГИСТРАЛИ“ ЕАД

Гр. София, 1618

Бул. Цар Борис III, 215, ет.4

деловодство

 

         5.7.2. Пликът включва документите посочени в раздел V „Съдържание на офертата“, както и отделни запечатани непрозрачен пликове с надпис „Ценово предложение“, за съответната обособена позиция, за която участникът кандидатства, който съдържа ценовото предложение.

         5.7.3. Участник, документите в чиято оферта не са систематизирани по указания по-горе начин се отстранява от участие в процедурата.

 

VI. МЕТОДИКА ЗА ОЦЕНКА НА УЧАСТНИЦИТЕ

 

         Поръчка се възлага въз основа на „икономически най-изгодна оферта“. Икономически най-изгодната оферта се определя въз основа на критерий за възлагане „оптимално съотношение качество/цена“.

         Максималният брой точки, които могат да се получат за Комплексната оценка (КО) от участниците за изпълнение на поръчката е 100 (сто) точки. Участникът получил максимален брой точки се класира на първо място. Комплексната оценка (КО) се формира по следния начин:

 

         Комплексна оценка (КО):

 

         КО = ПТ1х30% + ПТ2х70%:

 

         ПТ 1 – Показател „Предложение за изпълнение на дейностите по текущ ремонт и поддържане на републиканските пътища“.

         ПТ2 - Показател „Ценово предложение”:

         Оценките на офертите по този показател се изчисляват на база единични цени.

 

         Критерият за възлагане на поръчката подробно посочен в методиката за оценка, към поканата за участие.

 

  1. КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЯ:

 

Документацията за участие може да се свали свободно от сайта на Дружеството в раздел „Профил на купувача“

 

  1. СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

 

Офертите, заедно с всички съпътстващи документи, описани в поканата се представят в запечатан непрозрачен плик, в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД (Възложител) на адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 – всеки работен ден между 8.30 ч. – 12.00 ч. и 12.30 ч. – 16.00 ч.

 

Краен срок за подаване на офертите: 16.00 ч. на 11.05.2022 г.

 

Оферти, подадени след изтичане на крайния срок или в незапечатан плик, или в плик с нарушена цялост не се приемат и се връщат незабавно на подателя.

 

  1. ПРИЛОЖЕНИЯ:

 

1. Образец № 1 – Административни данни;

2. Образец № 2 – Списък с изпълнение услуги;

3.Образец № 3 - Декларация за инструментите, съоръженията и техническото оборудване;

4. Образец № 3.1 – Списък на персонала;

5. Техническо предложение за изпълнение на поръчката – Образец № 4;

6. Примерно задание – Приложение №4-3;

7. Примерно задание – Приложение №4-4;

8. Примерно задание – Приложение №4-1-8;

9. Ценово Предложение – Образец № 5;

10. Сметки с единични цени за всеки вид дейност  - Приложение №5-3;

11. Сметки с единични цени за всеки вид дейност  - Приложение №5-4;

12. Сметки с единични цени за всеки вид дейност  - Приложение №5-1-8;

13. Декларация за конфиденциалност;

14. Методика за оценка.

УТОЧНЕНИЯ_ПО_ПРОЦЕДУРА.PDF

22.04.2022 13:49
Свали
ПРИЛОЖЕНИЕ 4_СМЕТКИ 4 -1,2,4_CP.XLSX

21.04.2022 10:24
Свали
ПРИЛОЖЕНИЕ 4_СМЕТКИ 4 -3_CP.XLSX

21.04.2022 10:24
Свали
ПРИМЕРНО ЗАДАНИЕ - СМЕТКА 3.XLS

21.04.2022 10:24
Свали
ПРИМЕРНО ЗАДАНИЕ - СМЕТКА 4.XLS

21.04.2022 10:24
Свали
ПРИМЕРНО ЗАДАНИЕ - СМЕТКА ОТ 1 ДО 8.XLS

21.04.2022 10:24
Свали
2.1_МЕТОДИКА ЗА ОЦЕНКА.DOCX

21.04.2022 10:24
Свали
ОБРАЗЕЦ 1.DOCX

21.04.2022 10:24
Свали
ОБРАЗЕЦ 2 - СПИСЪК ИЗПЪЛНЕНИ УСЛУГИ.DOCX

21.04.2022 10:24
Свали
ОБРАЗЕЦ 3 -ДЕКЛАРАЦИЯ ОБОРУДВАНЕ.DOCX

21.04.2022 10:24
Свали
ОБРАЗЕЦ 4 - ТЕХНИЧЕСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ.DOCX

21.04.2022 10:24
Свали
ОБРАЗЕЦ 5 -ЦЕНОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ(12178947).DOC

21.04.2022 10:24
Свали
ОБРАЗЕЦ 6 - ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА КОНФИНДЕНЦИАЛНОСТ.DOC

21.04.2022 10:24
Свали
ПРИЛОЖЕНИЕ 1-8_СМЕТКИ -1,2,4_CP.XLSX

21.04.2022 10:24
Свали
ПРИЛОЖЕНИЕ 1-8_СМЕТКИ 1-8 -3_CP.XLSX

21.04.2022 10:24
Свали
ПРИЛОЖЕНИЕ 3_СМЕТКИ 3 -1, 2, 4_CP.XLSX

21.04.2022 10:24
Свали
ПРИЛОЖЕНИЕ 3_СМЕТКИ 3-3_CP.XLSX

21.04.2022 10:24
Свали
__ОБРАЗЕЦ 3 (1).1 -ДЕКЛАРАЦИЯ ПЕРСОНАЛ__.DOCX

21.04.2022 10:30
Свали