ПОКАНА

За участие в процедура с предмет:

 

Избор на доставчик за покупка на активна нетна електрическа енергия в точка на присъединяване и координатор на балансираща група на свободно договорени цени за една година за нуждите на „Автомагистрали“ ЕАД“

 

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Във връзка със необходимост доставка на нетна активна енергия за нуждите на „Автомагистрали“ ЕАД“,  Ви каним да ни  представите оферта по процедура с предмет: „Доставка на нетна активна електрическа енергия ниско напрежение и избор на координатор на балансираща група за нуждите на „Автомагистрали ЕАД“, при условия подробно описани в Документацията за участие.

 

  1.  ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ

 

  1. Общи изисквания:

 

Общите изисквания на Възложителя са описани в Техническа спецификация, неразделна част от документацията.

 

  1. Място за изпълнение

 

Обектите на дружеството са описани в Приложение №1 – Списък обекти, неразделна част от документацията.

 

  1. КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЯ:

Документацията за участие може да изтегли свободно от сайта на Автомагистрали“ ЕАД.

Участниците могат да поискат писмено от Възложителя разяснения по условията за провеждане на процедурата до 2 (два) дни преди изтичане на срока за получаване на офертите на email: info@avtomagistrali.com.

 

III.       СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

Офертите, заедно с всички съпътстващи документи, описани в документацията за участие, се представят в запечатан непрозрачен плик, в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД (Възложител) на адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 – всеки работен ден между 8.30 ч. – 12.00 ч. и 12.30 ч. – 16.00 ч.

 

Краен срок за подаване на офертите: 16,00 ч. на 20.05.2022 г.

 

Оферти, подадени след изтичане на крайния срок или в незапечатан плик, или в плик с нарушена цялост не се приемат и се връщат незабавно на подателя.

Документация.rar
13.05.2022 13:03
Свали
Протокол
29.06.2022 17:19
Свали
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СКЛЮЧЕН ДОГОВОР.DOCX

29.06.2022 17:19
Свали