СРОКА ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИ Е УДЪЛЖЕН до 16:00 ч. на  24.11.2022г.!

 

ПОКАНА

За избор на подизпълнител/и за участие в поръчка с Възложител Агенция „Пътна инфраструктура“ и предмет:

„Определяне на изпълнител за извършване на ремонтно - възстановителни работи на съществуващи тунели, които съвпадат с трансевропейската пътна мрежа (TENT-T) на територията на Р България, с цел привеждане в нормативна експлоатационна пригодност, по две обособени позиции:

1. Обособена позиция I - Тунел „Топли дол“ на АМ „Хемус“ при км 39+487;

2. Обособена позиция II - Тунел „Правешки ханове“ на АМ „Хемус“ при км 54+672“

 

 УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

„Автомагистрали“ ЕАД отправя настоящата покана към всички заинтересовани лица, които искат да участват като официални подизпълнители на дружеството в обявената от Агенция „Пътна инфраструктура“ открита процедура по ЗОП с предмет: „Определяне на изпълнител за извършване на ремонтно - възстановителни работи на съществуващи тунели, които съвпадат с трансевропейската пътна мрежа (TENT-T) на територията на Р България, с цел привеждане в нормативна експлоатационна пригодност, по две обособени позиции“.

Цел на процедурата е да се определи/ят подизпълнител/и, на строително – монтажните работи, във връзка със ремонтно – възстановителни работи на п.т. „Топли дол“ и п.т. „Правешки ханове“ на АМ „Хемус“ и да се сключи договори за тяхното изпълнение, с оглед извършване на качествено строителство на обектите в съответствие с нормативните изисквания и спазване на договорените срокове.

Потенциалните подизпълнители, е необходимо да покриват критериите за подбор спрямо дела за участие в съответната обособена позиция, изразено в процентно отношение,  и изискванията на Възложителя – Агенция „Пътна инфраструктура“ обявени на следния линк: https://app.eop.bg/today/242838.

Участниците подават заявление в свободен текст, с кратко представяне на фирмата, човешките ресурси, техниката с която разполагат и опит в изпълнението на дейностите сходни с предмета на процедурата и съгласно изискванията на Възложителя – Агенция „Пътна инфраструктура“

Към заявлението се прилага попълнено ценово предложение - Образец № 3, обобщена количествено – стойностна сметка - Образец № 3.1 и Техническо предложение съгласно изискванията и документацията за участие на Възложителя (АПИ) за съответната обособена позиция, за която евентуалния подизпълнител желае да кандидатства, както и вида и дела на участие, което предлага в процентно изражение.

* Всеки участник може да подава заявления за една или повече обособени позиции, като задължително се посочва/т позицията/те за които участва.

Всички документи се представят, както на хартиен носител (подписани и подпечатани), така и на електронен носител (word), a количествено – стойностните сметки с попълнените единични цени на предвидените СМР и линейният график за изпълнение, отразяващ последователността и продължителността на всички работи и дейности от КСС в xls/xlsx и/или друг подходящ формат.

СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

 

Заявленията и ценовите предложения, се представя в запечатан непрозрачен плик, в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАДна адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 – всеки работен ден между 8.30 ч. – 12.00 ч. и 12.30 ч. – 16.00 ч.

СРОКА ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИ Е УДЪЛЖЕН до 16:00 ч. на  24.11.2022г.!

Краен срок за подаване на офертите: 16.00 ч. на 17.11.2022 г.

Покана.pdf
10.11.2022 10:50
Свали