СРОКЪТ ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИ Е УДЪЛЖЕН ДО 16:00ч. НА 13.02.2023г.!

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 „Автомагистрали“ ЕАД отправя настоящата покана към всички заинтересовани лица, които искат да участват като официални подизпълнители на дружеството в обявената от Район Оборище обществена поръчка  чрез провеждане на публично състезание с предмет: „СМР ПО РЕМОНТ И ПОДДРЪЖКА НА ПЪТНАТА МРЕЖА И ТРОТОАРНИТЕ НАСТИЛКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА – РАЙОН „ОБОРИЩЕ“.

Предметът на обществената поръчка е изпълнение на строително-монтажни работи по текуща поддръжка и ремонт на пътната мрежа на територията на Столична община – район „Oборище“, в т.ч. дейности по ремонт на тротоари и пътни настилки, подлези, пасарелки, канавки, банкети по уличната мрежа на територията на СО- район „Оборище“.

Дейностите ще бъдат възлагани поетапно при осигуряване на финансиране от страна на Столична община, съобразно бюджета на съответната година, като ще бъдат изпълнявани на различни места, изрично посочени от възложителя и находящи се на територията на СО - район „Оборище“.

Потенциалните подизпълнители е необходимо да покриват критериите за подбор на Възложителя, съобразно вида и дела на тяхното участие в обществената поръчка, изразено в процентно отношение. Изискванията на Възложителя – СО – Район Оборище са обявени на следния линк: https://app.eop.bg/today/262754

Участниците подават заявление в свободен текст, с кратко представяне на фирмата, човешките ресурси, техниката с която разполагат, опит в изпълнението на дейностите сходни с предмета на процедурата, за която евентуалния подизпълнител желае да кандидатства, както и вида и дела на участие, което предлага, изразено в процентно отношение.

Към заявлението се прилага попълнено ценово предложение, количествено-стойностна сметка и техническо предложение, съгласно изискванията и документацията за участие на Възложителя – Район Оборище.

Ценово предложение – участникът попълва приложение:

  • Образец № 2 – „Ценово предложение“;
  • приложение №1 към ценово предложение;
  • приложение №2 към ценово предложение;
  • приложение №3 към ценово предложение;
  • анализни цени.

Техническото предложение следва да се изготви в съответствие с изискванията на възложителя, по образец, при съблюдаване на изискванията на Техническата спецификация, изискванията към офертата и условията за изпълнение на поръчката.

Всички документи се представят, както на хартиен носител (подписани и подпечатани), така и на електронен носител (word), a количествено-стойностните сметки с попълнените единични цени на предвидените СМР и линейният график за изпълнение, отразяващ последователността и продължителността на всички работи и дейности от КСС в xls/xlsx и/или друг подходящ формат.

 

СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

Заявлението и ценовите предложения се представят в запечатан непрозрачен плик в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД (Възложител) на адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 – всеки работен ден между 8.30 ч. – 12.00 ч. и 12.30 ч. – 16.00 ч.

Краен срок за подаване на офертите: 16.00 ч. на 10.02.2023 г.

СРОКЪТ ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИ Е УДЪЛЖЕН ДО 16:00ч. НА 13.02.2023г.!

Заповед изменение срок.pdf
08.02.2023 16:29
Свали
Покана РО.pdf
02.02.2023 12:31
Свали