СРОКЪТ ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИ Е УДЪЛЖЕН ДО 16:00ч. НА 13.02.2023г.!

ПОКАНА

За избор на подизпълнител за участие в обществена поръчка  чрез провеждане на публично състезание с Възложител СО - Район Слатина  и предмет:

„Изпълнение на строително - ремонтни работи за текущо поддържане на улици, тротоари, подлези, пасарелки и други пътни съоръжения и ремонтно-възстановителни работи на публично осветление на територията на СО - район „Слатина“, по четири обособени позиции:

  1. Обособена позиция № 1 „Зона А - ж.к. - „Гео Милев“ и част от ж.к. Яворов, попадаща на територията на СО-район „Слатина“
  2. Обособена позиция № 2 „Зона Б - ж.к. „Христо Смирненски“
  3. Обособена позиция № 3 „Зона В - кв. „Редута“
  4. Обособена позиция №4 „Зона Г - кв. „Христо Ботев“

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 „Автомагистрали“ ЕАД отправя настоящата покана към всички заинтересовани лица, които искат да участват като официални подизпълнители на дружеството в обявената от Район Слатина обществена поръчка  чрез провеждане на публично състезание с предмет: „ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СТРОИТЕЛНО - РЕМОНТНИ РАБОТИ ЗА ТЕКУЩО ПОДДЪРЖАНЕ НА УЛИЦИ, ТРОТОАРИ, ПОДЛЕЗИ, ПАСАРЕЛКИ И ДРУГИ ПЪТНИ СЪОРЪЖЕНИЯ И РЕМОНТНО-ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИ РАБОТИ НА ПУБЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СО - РАЙОН „СЛАТИНА“, ПО ЧЕТИРИ ОБОСОБЕНИ ПОЗИЦИИ“.

Предметът на обществената поръчка включва изпълнение на строително - ремонтни работи за текущо поддържане на улици, тротоари, подлези, пасарелки и други пътни съоръжения и ремонтно-възстановителни работи на публично осветление на територията на СО - район „Слатина“. При изпълнение на поръчката дейностите, които се предвиждат да бъдат извършвани са: ремонти дейности на пътни и тротоарни настилки в лошо експлоатационно състояние; разкъртване на армиран/неармиран бетон; ремонтни дейности по асфалтови настилки в лошо експлоатационно състояние; ремонт на паважни настилки; ремонтни дейности по площадки и подходи с полагане на нова настилка; разваляне и направа на бетонови бордюри; изграждане и ремонт на улични оттоци; ракордиране на шахти; почистване на обекта, натоварване и извозване на строителните отпадъци; обезопасяване около местата на извършване на ремонтни работи; направа на кабелни мрежи; изтегляне на кабели; изправяне и монтаж на стълбове; монтаж на осветителни тела; направа на заземление и др.

Потенциалните подизпълнители е необходимо да покриват критериите за подбор на Възложителя, съобразно вида и дела на тяхното участие в обществената поръчка, изразено в процентно отношение. Изискванията на Възложителя – СО – Район Слатина са обявени на следния линк: https://app.eop.bg/today/266231

Участниците подават заявление в свободен текст, с кратко представяне на фирмата, човешките ресурси, техниката с която разполагат, опит в изпълнението на дейностите сходни с предмета на процедурата, обособената позиция, за която евентуалния подизпълнител желае да кандидатства, както и вида и дела на участие, което предлага, изразено в процентно отношение.

Към заявлението се прилага попълнено ценово предложение по Образец №2, попълнена КСС с единични цени, и Техническо предложение съгласно изискванията и документацията за участие на Възложителя (СО – район Слатина) за съответната обособена позиция,  съобразно вида и дела на участието за която евентуалния подизпълнител желае да кандидатства.

* Всеки участник може да подава заявления за една или повече обособени позиции, като задължително се посочва/т позицията/те, за които участва.

Всички документи се представят, както на хартиен носител (подписани и подпечатани), така и на електронен носител (word), a количествено – стойностните сметки с попълнените единични цени на предвидените СМР, в xls/xlsx и/или друг подходящ формат.

СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

Заявлението и ценовите предложения се представят в запечатан непрозрачен плик в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД (Възложител) на адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 – всеки работен ден между 8.30ч. – 12.00ч. и 12.30ч. – 16.00ч.

Краен срок за подаване на офертите: 16.00 ч. на 10.02.2023 г.

СРОКЪТ ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИ Е УДЪЛЖЕН ДО 16:00ч. НА 13.02.2023г.!

Покана.pdf
06.02.2023 16:47
Свали