ПОКАНА 

за избор на подизпълнител за участие в поръчка с Възложител Община Годеч  и предмет:
СМР на обект „Реконструкция на улици, тротоари, съоръжения и принадлежности към тях в град Годеч, разделена на пет обособени позиции”.

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 „Автомагистрали“ ЕАД отправя настоящата покана към всички заинтересовани лица, които искат да участват като официални подизпълнители на дружеството в обявената от Община Годеч открита процедура по ЗОП с предмет: СМР на обект „Реконструкция на улици, тротоари, съоръжения и принадлежности към тях в град Годеч, разделена на пет обособени позиции”, както следва:

  • Обособена позиция № 1 СМР на обект „Реконструкция на улици, тротоари, съоръжения и принадлежности към тях в град Годеч, Етап 3 - Улица „Додовица“ – о.т. 246 – 381“;
  • Обособена позиция № 2 СМР на обект „Реконструкция на улици, тротоари, съоръжения и принадлежности към тях в град Годеч, Етап 4 - Улица „Мерудая“ - о.т. 326 - 354“;
  • Обособена позиция № 3 СМР на обект „Реконструкция на улици, тротоари, съоръжения и принадлежности към тях в град Годеч, Етап 5 - Улица „Мерудая“ - о.т. 354 - 427“;
  • Обособена позиция № 4 СМР на обект „Реконструкция на улици, тротоари, съоръжения и принадлежности към тях в град Годеч, Етап 9 - Улица „Александър Милев“ - о.т. 353 - 357“;
  • Обособена позиция № 5 СМР на обект „Реконструкция на улици, тротоари, съоръжения и принадлежности към тях в град Годеч, Етап 10 - Улица „Незабравка“ - о.т. 331 – 374“.

Целта на поканата е да се определи/ят подизпълнител/и на „Автомагистрали“ ЕАД в горецитираната обществена поръчка, а предмет на обществената поръчка е да бъдат определени изпълнители за всички обособени позиции и да се сключат договори с тях за изготвяне на технически проекти и извършване на строително–монтажните работи, с оглед изготвянето на цялостни и законосъобразни технически проекти, които да послужат за качественото строителство на съоръженията, в съответствие с нормативните изисквания и при спазване на договорените срокове.

Предметът на поръчка е СМР на обект „Реконструкция на улици, тротоари, съоръжения и принадлежности към тях в град Годеч, разделена на пет обособени позиции”. Предвиждат се строителни дейности по изброените улици в об. позиции на поръчката, които включват: - реконструкция на улични платна–8524 кв.м и тротоарна настилка–5236 кв.м.; Подмяна на пътни бетонови бордюри – 3231м; Полагане на градински бордюри-1374м. За реконструкцията на улиците ще се достави и положи 1489 куб. м. трошено-каменна настилка; Поставяне на маркировка на улиците и пътни знаци. Описание на всички дейности и техния обем се съдържа в приложената към документацията Техническа спецификация, Работен проект и КСПриложения №1-3.

Потенциалните подизпълнители е необходимо да покриват критериите за подбор на Възложителя,съобразно вида и дела на тяхното участие в съответната обособена позиция, изразено в процентно отношение. Изискванията на Възложителя – Община Годеч са обявени на следния линк: https://app.eop.bg/today/262493.

Участниците подават заявление в свободен текст, с кратко представяне на фирмата, човешките ресурси, техниката с която разполагат, опит в изпълнението на дейностите, сходни с предмета на процедурата, обособената позиция, за която евентуалния подизпълнител желае да кандидатства, както и вида и дела на участие, което предлага, изразено в процентно отношение.

* Всеки участник може да подава заявления за една или повече обособени позиции, като задължително се посочва/т позицията/те, за които участва.

Всички документи се представят, както на хартиен носител (подписани и подпечатани), така и на електронен носител (word), a количествено – стойностните сметки с попълнените единични цени на предвидените СМР и линейният график за изпълнение, отразяващ последователността и продължителността на всички работи и дейности от КСС, в xls/xlsx и/или друг подходящ формат.

          СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

Заявлението и ценовите предложения се представят в запечатан, непрозрачен плик в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД (Възложител) на адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215, ет. 4 – всеки работен ден между 8.30 ч. – 12.00 ч. и 12.30 ч. – 16.00 ч.

           Краен срок за подаване на офертите: 16.00 ч. на 17.02.2023 г.

Покана.pdf
09.02.2023 16:47
Свали