УДЪЛЖЕН Е СРОКА ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИ ДО 16:00ч. НА 11.04.2023г.
ПОКАНА
за избор на подизпълнители и/или партньори за участие в поръчка с Възложител „ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ“ ЕАД и предмет:
„ПЪТНО ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИ И СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ НА ОБЕКТИ НА „ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ” ЕАД“

 

 УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 „Автомагистрали“ ЕАД отправя настоящата покана към всички заинтересовани лица, които искат да участват като официални подизпълнители и/или партньори на дружеството в обявената от „Топлофикация София“ ЕАД открита процедура по ЗОП с предмет: „ПЪТНО ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИ И СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ НА ОБЕКТИ НА „ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ” ЕАД“.

Потенциалните подизпълнители и/или партньори е необходимо да покриват критериите за подбор спрямо дела за участие изразено в процентно отношение,  и изискванията на Възложителя – „Топлофикация София“ ЕАД обявени на следния линк: https://app.eop.bg/today/271028 .

Участниците подават заявление в свободен текст, с кратко представяне на фирмата, дейностите, които искат да изпълняват и потвърждение на критериите за подбор както следва: удостоверение за регистрация в ЦПРС за строежи II група – 2 категория, минимален оборот от 8 000 000 лв. без ДДС през последните 3 години в обхвата на процедурата, застраховка „Професионална отговорност“ с посочено покритие и валидност, човешки ресурс, опит в изпълнението на дейности сходни с предмета на процедурата, наличие на Асфалтова база с минимален капацитет 100 т./ч. и механизация съгласно изискванията на Възложителя – „Топлофикация София“ ЕАД.

Към заявлението се прилага попълнено Ценово предложение - Образец № 5 и Техническо предложение – Образец №2 съгласно изискванията и документацията за участие на Възложителя („Топлофикация София“ ЕАД) и съобразно вида и дела на участие, което предлага подизпълнителя и/или партньора в процентно изражение.

Всички документи се представят, както на хартиен носител (подписани и подпечатани), така и на електронен носител (word), a ценовото предложение в xls/xlsx и/или друг подходящ формат.

СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

Заявленията и ценовите предложения, се представя в запечатан непрозрачен плик, в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАДна адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 – всеки работен ден между 9:00ч. и 16:00ч.

УДЪЛЖЕН Е СРОКА ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИ ДО 16:00ч. НА 11.04.2023г.

Краен срок за подаване на офертите: 16:00ч. на 05.04.2023г.

ИНЖ. ИВАН СТАНЧЕВ
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР
НА „АВТОМАГИСТРАЛИ“ ЕАД
ПОКАНА.pdf
27.03.2023 16:11
Свали