УДЪЛЖЕН Е СРОКЪТ ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИ ДО 16:00ч. НА 21.07.2023г.

ПОКАНА
За избор на подизпълнител за участие в публично състезание с Възложител ОБЩИНА ЕЛИН ПЕЛИН  и предмет:
„Реконструкция и рехабилитация на вътрешна водопроводна мрежа на с. Нови хан“ – II-ри етап южно от „Пловдивско шосе“ и Републикански път III-105“

 

 УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 „Автомагистрали“ ЕАД отправя настоящата покана към всички заинтересовани лица, които искат да участват като официални подизпълнители на дружеството в обявената от ОБЩИНА ЕЛИН ПЕЛИН процедура по ЗОП с предмет: Реконструкция и рехабилитация на вътрешна водопроводна мрежа на с. Нови хан“ – II-ри етап южно от „Пловдивско шосе“ и Републикански път III-105.

Целта на поканата е да се определи/ят подизпълнител/и на „Автомагистрали“ ЕАД в горецитираната обществена поръчка, а предмет на обществената поръчка е да се определи изпълнител на строително – монтажните работи, във връзка с изграждане на обекта, с оглед извършване на качествено строителство, в съответствие с нормативните изисквания и при спазване на договорените срокове.

Потенциалните подизпълнители е необходимо да покриват критериите за подбор на Възложителя, съобразно вида и дела на тяхното участие в обществената поръчка, изразено в процентно отношение. Изискванията на Възложителя – ОБЩИНА ЕЛИН ПЕЛИН са обявени на следния линк: https://app.eop.bg/today/312839

Участниците подават заявление в свободен текст, с кратко представяне на фирмата и съответствието им с критериите на подбор на Възложителя, съобразно вида и дела на тяхното участие в обществената поръчка, както и вида и дела на участие, което предлага да изпълни, изразено в процентно отношение.

Към заявлението се прилага попълнено Техническо предложение  с приложена организация на изпълнение, Ценово предложение  и количествено-стойностна сметка, съгласно изискванията и документацията за участие на Възложителя - ОБЩИНА ЕЛИН ПЕЛИН.

Всички документи се представят, както на хартиен носител (подписани и подпечатани), така и на електронен носител (word), a количествено-стойностните сметки с попълнените единични цени на предвидените СМР в xls/xlsx и/или друг подходящ формат.

 

СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

Заявлението и ценовите предложения се представят в запечатан непрозрачен плик в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД (Възложител) на адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 – всеки работен ден между 9.00 ч. и 16.00 ч.

УДЪЛЖЕН Е СРОКЪТ ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИ ДО 16:00ч. НА 21.07.2023г.

Краен срок за подаване на офертите: 16:00ч. на 19.07.2023г.

 

ИНЖ. ИВАН СТАНЧЕВ
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР
НА „АВТОМАГИСТРАЛИ“ ЕАД
Покана.pdf
17.07.2023 09:00
Свали