ПУБЛИКУВАНО Е УВЕДОМЛЕНИЕ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА !

ПОКАНА
за избор на партньор в обединение за участие в открита процедура с Възложител „Топлофикация София“ ЕАД  и предмет:
„ПРОЕКТИРАНЕ, ДОСТАВКА, ИЗГРАЖДАНЕ, АВТОРСКИ НАДЗОР И ВЪВЕЖДАНЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ (ИНЖЕНЕРИНГ) НА ОБЕКТ: „РЕКОНСТРУКЦИЯ НА МАГИСТРАЛЕН ТОПЛОПРОВОД ОТ БУЛ. СЛИВНИЦА ДО УЛ. ПОЗИТАНО Ø 720 И МОНТАЖ НА КЛАПИ“

 

 УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

„Автомагистрали“ ЕАД отправя настоящата покана към всички заинтересовани лица, които искат да участват като партньор на дружеството за сключване на договор за  обединение в обявената от „Топлофикация София“ ЕАД процедура по ЗОП с предмет: „ПРОЕКТИРАНЕ, ДОСТАВКА, ИЗГРАЖДАНЕ, АВТОРСКИ НАДЗОР И ВЪВЕЖДАНЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ (ИНЖЕНЕРИНГ) НА ОБЕКТ: „РЕКОНСТРУКЦИЯ НА МАГИСТРАЛЕН ТОПЛОПРОВОД ОТ БУЛ. СЛИВНИЦА ДО УЛ. ПОЗИТАНО Ø 720 И МОНТАЖ НА КЛАПИ“.

Целта на поканата е да се определи/ят партньор/и на „Автомагистрали“ ЕАД за сключване на договор за обединение по горецитираната обществена поръчка, а предмет на обществената поръчка е да се определи изпълнител на строително – монтажните работи, във връзка с изграждане на обекта, с оглед извършване на качествено строителство, в съответствие с нормативните изисквания и при спазване на договорените срокове.

Потенциалните партньори е необходимо да покриват критериите за подбор на Възложителя, съобразно вида и дела на тяхното участие в обществената поръчка, изразено в процентно отношение.

Участниците е необходимо задължително да отговарят на следните условия:

  • да са вписани в Регистъра на Държавна агенция за метрологичен и технически надзор /ДАМТН/ по чл. 36, ал. 1 от Закона за техническите изисквания към продуктите /ЗТИП/, като лица, извършващи дейности по поддържане, ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност (за тръбопроводи за водна пара и гореща вода);
  • да разполагат с лица/ организации, които отговарят за контрола на качеството, със Сертификат за акредитация съгласно БДС EN ISO/IEC 17020:2012 или еквивалент за Орган за контрол с обхват „радиографичен контрол на заварени съединения“ или еквивалентен. Участникът може да притежава посочения сертификат или да има сключен договор с такъв Орган за контрол, акредитиран от Изпълнителна агенция „Българска Служба за акредитация” или от друг национален орган по акредитация;
  • да прилагат система за управление на качеството при заваряване чрез стопяване на метални материали, минимум съгласно изискванията на БДС EN ISO 3834-2 или еквивалентен.

Изискванията на Възложителя – „Топлофикация София“ ЕАД са обявени на следния линк: https://app.eop.bg/today/315383  .

Участниците подават заявление в свободен текст, с кратко представяне на фирмата и съответствието им с критериите на подбор на Възложителя, съобразно вида и дела на тяхното участие в обществената поръчка, както и вида и дела на участие, което предлага да изпълни, изразено в процентно отношение.

Към заявлението се прилагат попълнени образци на Техническо предложени и Ценово предложение съгласно изискванията и документацията за участие на Възложителя - „Топлофикация София“ ЕАД .

Всички документи се представят, както на хартиен носител (подписани и подпечатани), така и на електронен носител (word), a количествено-стойностните сметки с попълнените единични цени на предвидените СМР в xls/xlsx и/или друг подходящ формат.

 

СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

Заявлението и ценовите предложения се представят в запечатан непрозрачен плик в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД (Възложител) на адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 – всеки работен ден между 9.00 ч. и 16.00 ч.

Краен срок за подаване на офертите: 16.00 ч. на 11.08.2023 г.

 

ИНЖ. ИВАН СТАНЧЕВ
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР
НА „АВТОМАГИСТРАЛИ“ ЕАД

 

Уведомление.pdf
14.08.2023 14:45
Свали
Покана.pdf
27.07.2023 10:33
Свали