УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

УДЪЛЖЕН Е СРОКЪТ ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИ ДО 16,00 Ч. НА 26.07.2024 г.

 „Автомагистрали“ ЕАД отправя настоящата покана към всички заинтересовани лица, които искат да участват като партньор на дружеството за сключване на договор за обединение с цел участие в обявената от Община - Бургас обществена поръчка  с предмет: „Инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) за изграждане на южен обход-пътна връзка от О.Т. 95-209 по плана на ж.к. „Меден Рудник“, гр. Бургас до път I-9“.

            В обхвата на поръчката се включват следните дейности:

            Дейност 1: Проектиране – изготвяне на инвестиционен проект във фаза „технически проект“, съгласно „Наредба №4 от 21.05.2001 г. Обхватът и съдържанието на инвестиционните проекти“, „Закон за устройство на територията“ и подзаконовите нормативни актове по прилагането му на строеж: „Инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) за изграждане на южен обход-пътна връзка от О.Т. 95-209 по плана на ж.к. „Меден Рудник“, гр. Бургас до път I-9“;

            Дейност 2: Изпълнение на СМР на строеж - „Инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) за изграждане на южен обход-пътна връзка от О.Т. 95-209 по плана на ж.к. „Меден Рудник“, гр. Бургас до път I-9“, съгласно одобрен инвестиционен проект;

            Дейност 3: Авторски надзор – упражняване на авторски надзор по време на изпълнение на СМР на строеж „Инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) за изграждане на южен обход-пътна връзка от О.Т. 95-209 по плана на ж.к. „Меден Рудник“, гр. Бургас до път I-9“.

            Подробна информация се съдържа в Техническите условия и спецификации - Приложение № 5, както и в Заданието за проектиране – Приложение № 6, ведно със съответните документи към тях, неразделна част от Документацията за обществената поръчка на Възложителя – Община Бургас.           

Потенциалните кандидати за партньор е необходимо да покриват критериите за подбор на Възложителя, съобразно вида и дела (като проектант и/или строител) на тяхното участие в обществената поръчка, изразено в процентно отношение.

Изискванията на Възложителя – Община Бургас, са обявени на следния линк: https://app.eop.bg/today/396444. Уникалният номер на поръчката е 00797-2024-0054.

Участниците подават заявление в свободен текст, с кратко представяне на фирмата, човешките ресурси, техниката, с която разполагат, опит в изпълнението на дейностите, сходни с предмета на процедурата, както и вида и дела на участие, което предлагат, изразено в процентно отношение.

Към заявлението се прилага попълнено Ценово предложение и Предложение за изпълнение на поръчката – съгласно изискванията и образците, приложени към  Документацията на Възложителя (Община - Бургас), съобразно вида и дела на участието, за която евентуалния партньор желае да кандидатства (като проектант и/или строител).

Всички документи се представят, както на хартиен носител (подписани и подпечатани), така и на електронен носител (word), в xls/xlsx и/или друг подходящ формат.

          

           СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

Заявлението и ценовите предложения се представят в запечатан непрозрачен плик в деловодството на „Автомагистрали“ ЕАД на адрес: гр. София 1618 бул. „Цар Борис III“ № 215 ет. 4 – всеки работен ден между 8.30 ч. – 12.00 ч. и 12.30 ч. – 16.00 ч.

 

УДЪЛЖЕН Е СРОКЪТ ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИ ДО 16,00 Ч. НА 26.07.2024 г.