ПОКАНА

 

за участие в процедура с предмет:

 

„ИЗБОР НА РЕГИСТРИРАН ОДИТОР ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА НЕЗАВИСИМ ФИНАНСОВ ОДИТ НА ФИНАНСОВИЯ ОТЧЕТ НА „АВТОМАГИСТРАЛИ ЕАД

 

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

„Автомагистрали” ЕАД отправя настоящата покана, при наличие на интерес от Ваша страна, да вземете участие и да представите оферта за изпълнение в процедура с предмет: „Избор на регистриран одитор за извършване на независим финансов одит на финансовия отчет на  „Автомагистрали ЕАД.

 

  1. ОПИСАНИЕ ПРЕДМЕТА НА ПРОЦЕДУРАТА:

 

  1. Предмет на процедурата:
  2. Извършване на независим финансов одит в съответствие със Закона за независимия финансов одит и изразяването на сигурност по устойчивостта в Международните одиторски стандарти (МОС) на годишния финансов отчет на дружеството, съставен в съответствие с Националните счетоводни стандарти. Издаване на Доклад на независимия одитор за изразеното от одитора мнение върху финансовия отчет – до 20 април на годината, следваща годината, за която се отнася отчетът. 
  3. . Изразяване на становище дали годишният доклад за дейността на дружеството е изготвен в съответствие със Закона за счетоводството и дали информацията, включена в доклада за дейността съответства на годишния финансов отчет за същата година.
  4. Изразяване на становища по декларацията за корпоративно управление и нефинансовата декларация по чл. 48 от Закона за счетоводството (ЗСч) и чл. 61 от Правилника за прилагане на Закона за публичните предприятия (ППЗПП).
  5. Изразяване на одиторско мнение в доклад на независимия одитор.

1.5. Междинен преглед на деветмесечието на текущата година – до 31 октомври на текущата година и текущ преглед на последното тримесечие – до 25 януари на следващата година.

  1. Срок на изпълнение: до 20.04.2025 година.

 

  1. ДОКУМЕНТАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

 

Документацията за участие е достъпна за неограничен, пълен пряк безплатен достъп и може да се изтегли свободно от официалната интернет страница на „Автомагистрали” ЕАД - https://www.avtomagistrali.com/, в раздел „Профил на купувача”.

 

Изискванията относно изпълнението на процедурата са подробно описани в документация за участие, приложена към поканата.

 

     III. СРОК И МЯСТО ЗА ПОДАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

 

Офертите, заедно с всички съпътстващи документи, се представят в запечатан непрозрачен плик в деловодството на „Автомагистрали” ЕАД на адрес: гр. София 1618, бул. „Цар Борис III” № 215, ет.4 – всеки работен ден между 8:30 ч. – 12:00 ч. и 12:30 ч. – 16:00 ч.

 

Краен срок за подаване на офертите: 16:00 ч. на 09.10. 2024 г.

 

Оферти, подадени след изтичане на крайния срок или в незапечатан плик, или в плик с нарушена цялост, не се приемат и се връщат незабавно на подателя.

Pokana_oditor.pdf
02.10.2024 14:50
Свали
Документация_Одит_2024.pdf
02.10.2024 14:50
Свали
Образци_Одит_2024.docx
02.10.2024 14:51
Свали